Ulricehamn Lunch Meny - 1

Pris: 89 kr, Lunch Take-away: 79 kr,  Raita: 15kr, Drick: 15kr, Extra nan 15 kr
Ingår: Ris, Salladbuffe, Nan Bröd,Vatten, kaffe och kaka

Allergisk ? Fråga oss gärna om matens innehåll !

Go to Lunch Meny - 2

MÅNDAG :

  1. CHICKEN GRILL TIKKA (Mild)
    Yoghurt och indisk kryddor marinerad grillad kycklingfilé bitar,med krämig sås.
    Yogurt and indian masala marinated grilled chicken fillet with creamy sauce.
  2. LAMM MIRCH (Medium)
    Lammfilé gryta med pickles, färsk koriander, röd chili, limeblad, ingefära i kokosmjölk.
    Lamb fillet with pickles, lime leaves, red chilli, fresh coriander, gingert in coconut milk.


  3. DAL SUBZI  (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



TISDAG :

  1. CHICKEN JALFREZI   (Mild)
    Kycklinggryta med färsk paprika, rödlök och koriander.
    Chicken curry with fresh capsicum, red onion and coriander.
  2. LAMM ACHARI (Medium)
    Lammgryta i  kokossås smaksatt med chilli pickle.
    Lamm curry in coconut milk sauce and flavor of chilli pickle.
  3. DAL SUBZI  (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



ONSDAG :

  1. CHICKEN KORMA (Mild)
    mild och krämig kycklinggryta smaksatt med kardemumma och cashewnötter.
    Creamy chicken curry with cardamom and cashew nuts. 


  2. PORK VINDALOO (Medium)
    Fläskfilegryta med röd vin, piri-piri masala,curryblad, koriander, grön chili, ingefära och vindaloo paste.
     Pork curry with red wine, piri-piri masala, coriander, green chilli, ginger-garlic and vindaloo paste.

 
  3. SUBZI THALI (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



TORSDAG :

  1. CHICKEN  HARIYALI  (MILD )
    Kycklingfilegryta, basilika,kokosmjölk och färsk koriander.              Chicken fillet curry ,basil, coconut milkand fresh coriander.
  2. LAMB KADAI  (MEDIUM )
    lammfilegryta med paprika, champoner koriander och grön chilli.
    Lamb curry with capsicum.mushrooms,coriander and green chili.
  3. DAL SUBZI  (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



FREDAG :

  1. CHICKEN  MADRAS  (Medium)
    Sydindisk kycklingrättmed doft avcurryblod, koriander i kokos sås.                                                                                                                         South Indian chicken curry with curry leaves, tamarind, coriander in coconut milk sauce.

 
  2. LAMB  KORMA  (Mild )
    Mild och krämig lammgryta smaksatt med kardemumma och casewnötter..
    Mild and creamy lamb curry with cardamumma and casewnuts.
  3. DAL SUBZI  (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



Stående Alternative / Additional Items (Everyday) :

  1. CHICKEN TIKKA MASALA (MILD): Marinerad grillad kycklingfilebitar i krämig gräddsås med mynta. - 105 Kr
  2. ROGAN JOSH (MILD): Klassik,nordindisk lammrätt med saffran, kardemumma,rosevatten i krämig sås, garnerad med mandel. - 115 Kr
  3. HARA JHINGA MASALA (MEDIUM): Tigerräkor i kokosmjölk med basilika. - 120 Kr

Ulricehamn Lunch Meny - 2

Pris: 89 kr, Lunch Take-away: 79 kr,  Raita: 15kr, Drick: 15kr, Extra nan 15 kr
Ingår: Ris, Salladbuffe, Nan Bröd,Vatten, kaffe och kaka

Allergisk ? Fråga oss gärna om matens innehåll !

MÅNDAG :

  1. MURG  MAKHANI  (Mild )
    Mild creamy chicken pot with butter, honey, and cahewnuts.
    Mild creamy chicken curry with butter, honey and cashew nuts.
  2. LAMB  JALFREZI  (Medium)
    Lamb fillet med färsk  paprika, koriander, grön chili och tomatsås.
    Lamb curry with fresh  capsicum, coriander, green chilli  and tomato sauce.
  3. DAL SUBZI  (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



TISDAG :

  1. BUTTER  CHICKEN  (Mild)
    Marinated grilled chicken fillet with cashew nuts and raisins in creamy sauce.
    Marinated grilled chicken fillet with cashew nuts, raisins in creamy sauce.

 


  2. PORK  KADAI  (Medium)
    Fläskfillet med färsk champoner, paprika, koriander, grön chili, ingefära-vitlök paste.
    Pork curry with fresh mushroom, capsicum, coriander, green chilli, ginger and garlic.
  3. DAL SUBZI  (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



ONSDAG :

  1. GARLIC  CHICKEN  (Mild)
    Garlic marinated, grilled chicken fillet with creamy sauce.
    Garlic marinated, grilled chicken fillet with creamy sauce.
  2. LAMB  BALTI  (Medium)
    Lamb with paprika, red onion, coriander in balti sauce.
    Lamb curry with capsicum, lime, tomato and onion in balti sauce.
  3. SUBZI THALI (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



TORSDAG :

  1. CHICKEN   PUNZABI  (Mild )
    Kycklingfilletgryta med färsk  paprika, koriander, grön chili och tomatsås.
    Chicken fillet curry with fresh  capsicum, coriander, green chilli  and tomato sauce.
  2.  LAMB  VINDALOO  (Medium )
    Lamb fillet with red wine, piri-piri masala, curry leaf and vindalu pasta
    Hot lamb fillet curry with red wine, piri-piri masala, curry leaves and vindalu paste.
  3. DAL SUBZI  (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



FREDAG :

  1. TANDOORI  CHICKEN med ben (Mild)
    Youghurt,lime,vitlök-ingefära paste och tantoori masala marinerad grillag kyckling med krämigas.                                             Yoghurt, lemon. ginger-garlic paste and tandoori masala marineted grill  chichen-leg with creamy sauce. 

 
  2. LAMB  GOAN CURRY  (Medium )
    Lammfilegryta , curryblad med kokossås.  
    Lamb fillet  curry with curry leaf with coconut sauce.
  3. DAL SUBZI  (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



Stående Alternative / Additional Items (Everyday) :

  1. CHICKEN TIKKA MASALA (MILD): Marinerad grillad kycklingfilebitar i krämig gräddsås med mynta. - 105 Kr
  2. ROGAN JOSH (MILD): Klassik,nordindisk lammrätt med saffran, kardemumma,rosevatten i krämig sås, garnerad med mandel. - 115 Kr
  3. HARA JHINGA MASALA (MEDIUM): Tigerräkor i kokosmjölk med basilika. - 120 Kr