Ulricehamn Lunch Meny - 1

Pris: 89 kr, Lunch Take-away: 79 kr,  Raita: 15kr, Drick: 15kr, Extra nan 15 kr
Ingår: Ris, Salladbuffe, Nan Bröd,Vatten, kaffe och kaka

Allergisk ? Fråga oss gärna om matens innehåll !

Go to Lunch Meny - 2

MÅNDAG :

  1. CHICKEN KORMA (Mild)
    mild och krämig kycklinggryta smaksatt med kardemumma och cashewnötter.
    Creamy chicken curry with cardamom and cashew nuts. 


  2. LAMM MIRCH (Medium)
    Lammfilé gryta med pickles, färsk koriander, röd chili, limeblad, ingefära i kokosmjölk.
    Lamb fillet with pickles, lime leaves, red chilli, fresh coriander, gingert in coconut milk.


  3. DAL SUBZI  (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



TISDAG :

  1. CHICKEN PUNZABI (Mild)
    Kycklinggryta med färsk paprika, rödlök och koriander.
    Chicken curry with fresh capsicum, red onion and coriander.
  2. LAMM ACHARI (Medium)
    Lammgryta i  kokossås smaksatt med chilli pickle.
    Lamm curry in coconut milk sauce and flavor of chilli pickle.
  3. DAL SUBZI  (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



ONSDAG :

  1. CHICKEN GRILL TIKKA (Mild)
    Yoghurt och indisk kryddor marinerad grillad kycklingfilé bitar,med krämig sås.
    Yogurt and indian masala marinated grilled chicken fillet with creamy sauce.
  2. PORK KADAI (Medium)
    Fläskfilegryta med färsk champinjoner, paprika, koriander, grön chili, ingefära och vitlök.
     Pork curry with fresh mushroom, capsicum, coriander, green chilli, ginger and garlic.

 
  3. SUBZI THALI (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



TORSDAG :

  1. CHICKEN  MADRAS (Medium)
    Sydindisk kycklingrättmed doft avcurryblod, koriander i kokos sås.                                                                                                                         South Indian chicken curry with curry leaves, tamarind, coriander in coconut milk sauce.

 
  2. LAMM KORMA (Mild)
    mild och krämig lammgryta smaksatt med kardemumma och cashewnötter.
    Creamy lamb curry with cardamom and cashew nuts. 


  3. DAL SUBZI  (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



FREDAG :

  1. CHICKEN  JALFREZI  (Medium)
    Grillad kycklingfilegryta med paprika,rödlök,ingefära och färsk koriander.
    Chicken curry with fresh capsicum, coriander in tomato sauce.
  2. LAMB  CURRY  (Mild )
    Lammgryta med krämig och kokos sås .
    Lambcurry with creamy and coconut sauce.
  3. DAL SUBZI  (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



Stående Alternative / Additional Items (Everyday) :

  1. CHICKEN TIKKA MASALA (MILD): Marinerad grillad kycklingfilebitar i krämig gräddsås med mynta. - 105 Kr
  2. ROGAN JOSH (MILD): Klassik,nordindisk lammrätt med saffran, kardemumma,rosevatten i krämig sås, garnerad med mandel. - 115 Kr
  3. HARA JHINGA MASALA (MEDIUM): Tigerräkor i kokosmjölk med basilika. - 120 Kr

Ulricehamn Lunch Meny - 2

Pris: 89 kr, Lunch Take-away: 79 kr,  Raita: 15kr, Drick: 15kr, Extra nan 15 kr
Ingår: Ris, Salladbuffe, Nan Bröd,Vatten, kaffe och kaka

Allergisk ? Fråga oss gärna om matens innehåll !

MÅNDAG :

  1. BUTTER  CHICKEN  (Mild)
    Marinated grilled chicken fillet with cashew nuts and raisins in creamy sauce.
    Marinated grilled chicken fillet with cashew nuts, raisins in creamy sauce.

 


  2. LAMB  KADAI  (Medium)
    Lamb fillet with fresh mushrooms, paprika, coriander, green chili, ginger and garlic.
    Lamb curry with fresh mushroom, capsicum, coriander, green chilli, ginger and garlic.
  3. DAL SUBZI  (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



TISDAG :

  1. GOA  CHICKEN  (Medium )
    Marinated grilled chicken fillet, curry leaf with coconut sauce.
    Marinated grilled chicken fillet, curry leaf with coconut sauce.
  2. PORK  KORMA  (Mild )
    Kreamy fläskfillet gryta med cashewnötter.                                                                                                                                                              Creamy pork fillet curry with cashew nuts.
  3. DAL SUBZI  (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



ONSDAG :

  1. GARLIC  CHICKEN  (Mild)
    Garlic marinated, grilled chicken fillet with creamy sauce.
    Garlic marinated, grilled chicken fillet with creamy sauce.
  2. LAMB  BALTI  (Medium)
    Lamb with paprika, red onion, coriander in balti sauce.
    Lamb curry with capsicum, lime, tomato and onion in balti sauce.
  3. SUBZI THALI (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



TORSDAG :

  1. MURG  MAKHANI  (Mild )
    Mild creamy chicken pot with butter, honey, and cahewnuts.
    Mild creamy chicken curry with butter, honey and cashew nuts.
  2. LAMB  VINDALOO  (Medium )
    Lamb fillet with red wine, piri-piri masala, curry leaf and vindalu pasta
    Hot lamb fillet curry with red wine, piri-piri masala, curry leaves and vindalu paste.
  3. DAL SUBZI  (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



FREDAG :

  1. CHICKEN  HARIYALI  (Mild)
    Chicken fillet basil, coconut milk and fresh coriander.
    Chicken fillet, basil, coconut milk and fresh coriander.

 
  2. LAMB  SAAG  (Medium )
    Lammfile med  spenat, ingefära och chili.  
    Lamb fillet with spinach, ginger and chilli.
  3. DAL SUBZI  (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



Stående Alternative / Additional Items (Everyday) :

  1. CHICKEN TIKKA MASALA (MILD): Marinerad grillad kycklingfilebitar i krämig gräddsås med mynta. - 105 Kr
  2. ROGAN JOSH (MILD): Klassik,nordindisk lammrätt med saffran, kardemumma,rosevatten i krämig sås, garnerad med mandel. - 115 Kr
  3. HARA JHINGA MASALA (MEDIUM): Tigerräkor i kokosmjölk med basilika. - 120 Kr