Göteborg Lunch Meny - 1

Pris: 89 kr, Dagens Lunch Take-away: 79 kr,  Raita: 15 kr, Drick: 15 kr, Extra nan 15 kr
Ingår: Ris, Salladbuffe, Nan Bröd,Vatten, kaffe och kaka

Allergisk ? Fråga oss gärna om matens innehåll !

Go to Lunch Meny - 2

MÅNDAG :

  1. CHICKEN KORMA (Mild)
    mild och krämig kycklinggryta smaksatt med kardemumma och cashewnötter.
    Creamy chicken curry with cardamom and cashew nuts. 


  2. LAMM MIRCH (Medium)
    Lammfilé gryta med pickles, färsk koriander, röd chili, limeblad, ingefära i kokosmjölk.
    Lamb fillet with pickles, lime leaves, red chilli, fresh coriander, gingert in coconut milk.


  3. SUBZI THALI (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



TISDAG :

  1. CHICKEN PUNZABI (Mild)
    Kycklinggryta med färsk paprika, rödlök och koriander.
    Chicken curry with fresh capsicum, red onion and coriander.
  2. LAMM ACHARI (Medium)
    Lammgryta i  kokossås smaksatt med chilli pickle.
    Lamm curry in coconut milk sauce and flavor of chilli pickle.
  3. SUBZI THALI (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



ONSDAG :

  1. CHICKEN GRILL TIKKA (Mild)
    Yoghurt och indisk kryddor marinerad grillad kycklingfilé bitar,med krämig sås.
    Yogurt and indian masala marinated grilled chicken fillet with creamy sauce.
  2. PORK KADAI (Medium)
    Fläskfilegryta med färsk champinjoner, paprika, koriander, grön chili, ingefära och vitlök.
     Pork curry with fresh mushroom, capsicum, coriander, green chilli, ginger and garlic.

 
  3. SUBZI THALI (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



TORSDAG :

  1. CHICKEN MADRAS  (Medium)                                                                                                                                                                             Sydindisk kycklingrätt med doft av curryblad , tamarind, koriander i kokossås.                                                                                                     South Indian chicken curry with curry leaves, tamarind, coriander in coconut milk sauce.

 
  2. LAMM KORMA (Mild)
    mild och krämig lammgryta smaksatt med kardemumma och cashewnötter.
    Creamy lamb curry with cardamom and cashew nuts. 


  3. SUBZI THALI (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



FREDAG :

  1. CHICKEN JALFREZI  (Medium)
    Kycklinggryta med färsk paprika, rödlök , coriander  i tomat sås.                                                                                                                           Chicken curry with fresh capsicum, coriander i  tomato   sauce.
  2. LAMM CURRY  (Mild)
    Lammfile  i krämig curry och kokos sås .                                                                                                                                                                       Fillet of lamb in creamy and coconut curry .
  3. SUBZI THALI (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



Stående Alternative / Additional Items (Everyday) :

  1. CHICKEN TIKKA MASALA (MILD): Marinerad grillad kycklingfilebitar i krämig gräddsås med mynta. - 105 Kr
  2. ROGAN JOSH (MILD): Klassik,nordindisk lammrätt med saffran, kardemumma,rosevatten i krämig sås, garnerad med mandel. - 115 Kr
  3. HARA JHINGA MASALA (MEDIUM): Tigerräkor i kokosmjölk med basilika. - 120 Kr

Göteborg Lunch Meny - 2

Pris: 89 kr,  Dagens Lunch Take-away: 79 kr , Raita: 15 kr, Drick: 15 kr, Extra nan 15 kr
Ingår: Ris, Salladbuffe, Nan Bröd,Vatten, kaffe och kaka

Allergisk ? Fråga oss gärna om matens innehåll !

MÅNDAG:

  1. BUTTER CHICKEN (Mild)
    Marinerad grillad kycklingfilé med cashewnötter och russin i krämig sås.
    Marinated grilled chicken fillet with cashew nuts, raisins in creamy sauce.


  2. LAMB KADAI ( Medium )
    Lammfilegryta med färsk champinjoner, paprika, koriander, grön chili, ingefära och vitlök.
    Lamb curry with fresh mushroom, capsicum, coriander, green chilli, ginger and garlic.
  3. SUBZI THALI (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



TISDAG :

  1. GARLIC CHICKEN (Mild)
    Vitlökmarinerad,grillad kycklingfilé med krämig sås.
    Garlic marinated, grilled chicken fillet with creamy sauce.
  2. LAMM BALTI (Medium)
    Lammgryta med paprika, rödlök , coriander i balti sås.
    Lamb curry with capsicum,lime, tomato and onion in balti sauce.
  3. SUBZI THALI (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.

ONSDAG :

  1. GOA CHICKEN (Medium)
    Marinerad grilad kycklingfile, curryblad med kokos sås.
    Marinated grilled chicken fillet , curry leaf with coconut sauce.
  2. PORK KORMA (Mild)
    Krämig fläskfilégryta med cashew-nötter.                                                                                                                                                                 Creamy pork curry with cashew-nuts.
  3. SUBZI THALI (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



TORSDAG :

  1. MURG MAKHANI (Mild)<
    Mild  krämig Kycklinggryta  med smör, honung, och cahewnötter.
    Mild creamy chicken curry with butter,honey and cashew nuts.
  2. LAMM VINDALU (Medium)
    Eldig lammfilegryta med röttvin, piri-piri masala, curryblad och vindalu paste
    Hot lamb fillet curry with red wine, piri-piri masala, curry leaves and vindalu paste.
  3. SUBZI THALI  ( MILD )
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



FREDAG :

  1. CHICKEN HARIYALI ( Mild )
    Kycklingfile basilika, kokosmjölk och färsk  koriander.
    Chickenfillet, basil, coconut milk and fresh coriander.

 
  2. LAMM SAAG ( Medium )
    Lammrostbiff med spenat, ingefära och chili.                                                                                                                                                        Lambfillet with spinach, ginger and chilli.
  3. SUBZI THALI (Mild)
    Kockens valgrönsaker med dal och raita.
    Chef’s choice of vegetables with dal and raita.



Stående Alternative / Additional Items (Everyday) :

  1. CHICKEN TIKKA MASALA (MILD): Marinerad grillad kycklingfilebitar i krämig gräddsås med mynta. - 105 Kr
  2. ROGAN JOSH (MILD): Klassik,nordindisk lammrätt med saffran, kardemumma,rosevatten i krämig sås, garnerad med mandel. - 115 Kr
  3. HARA JHINGA MASALA (MEDIUM): Tigerräkor i kokosmjölk med basilika. - 120 Kr